6 moduri de a-ti creste in mod natural lista de abonati la newsletter

6 moduri de a-ti creste in mod natural lista de abonati la newsletter

Ai fost vreodata tentat sa cumperi o baza de date cu email-uri?

Daca o companie iti trimite un email prin care sa te tenteze cu o astfel de oferta, trebuie sa refuzi pentru ca, in general, va fi considerat spam cand trimiti newsletter la o astfel de lista. Acest lucru nu iti va face decat rau.

Fa-ti timp sa iti cresti lista de email-uri in mod natural, pentru ca este o necesitate cand e vorba de succesul unei afaceri online.

Iata 6 moduri prin care poti face asta:

#1. Caramida cu caramida

Colecteaza adrese de e-mail la check-outimag

Tu ceri adresa de e-mail clientilor dupa ce efectueaza o achizitie de pe site-ul tau? La finalul procesului de cumparare poti da posibilitatea bifarii unei casute prin care se pot abona la newsletter-ul tau.

Imbogateste lista de e-mailuri la evenimente

Daca tii un eveniment sau un workshop, atunci cand utilizatorii se inscriu ca participanti le poti cere si adresele de e-mail, pentru ca ulterior sa ii la curent cu noutatile.

imag4

Email marketing-ul a fost sursa care a dus la cele mai multe tranzactii de Black Friday, cu 25% din vanzari provenite din acest canal de marketing.

#2. In mod virtual

Adauga o fereastra pop-up site-ului taunewsletter

Este o practica des intalnita in zilele acestea. La cateva secunde dupa ce ajungi pe un site iti apare o fereastra mica in care ti cere adresa de e-mail si iti ofera ceva in schimb, un discount sau un voucher.

Prezinta un webinar

Multe companii tin diverse webinarii pentru a-si prezenta produsele sau serviciile. Este un mod eficient de a-ti mari lista de email-uri, pentru ca vei folosi informatiile utilizatorilor pentru a crea o relatie cu ei.

#3. Social Media

Insereaza in newsletter posibilitatea de a distribui pe retelele socialeimag2

Newsletter-ele trebuie sa dea utilizatorilor posibilitatea de a face share pe retelele sociale continutul lor sau de a trimite mai departe unui prieten. Acest lucru te poate ajuta sa atragi si mai multe inscrieri in lista ta de abonati.

Adauga o casuta de abonare in pagina de Facebook

Facebook este cea mai populara retea de socializare din intreaga lume. Este important sa introduci butonul de “sign up” in pagina ta pentru a incuraja vizitatorii sa iti lase informatiile de contact.

 imag5  imag 6
29% din oamenii de marketing spun ca si-au crescut numarul de adrese de e-mail prin oferirea unui ebook in mod gratuit Discount-urile si voucherele oferite spre utilizatori au crescut numarul de abonati cu 29%.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Hai sa colaboram la urmatorul proiect!