Web-design Bucuresti: 4 pasi simpli pentru a alege agentia potrivita

Web-design Bucuresti: 4 pasi simpli pentru a alege agentia potrivita

Nu ai site web – nu ai afacere. Poate ai auzit de multe ori fraza aceasta. Nu conteaza daca ai o afacere mica, mare sau doar ai o idee pentru un start-up, prezenta ta online este importanta in dezvoltarea afacerii. Alegerea unei agentii de web design Bucuresti poate fi dificila.

Nu este vorba doar de a pune un proiect in mainile agentiei – tu efectiv iti incredintezi afacerea. Acesti pasi simpli te vor ajuta cu siguranta sa alegi o agentie de web design potrivita nevoilor tale.

Pasul 1: Cunoaste-ti obiectivul

Primul pas este sa iti dai seama ce iti doresti sa obtii cu site-ul tau. Ce obiective ai? Iti doresti un site doar de prezentare a serviciilor pe care le oferi? Vrei un site tip portofoliu? Ai nevoie de un blog? Vrei un magazin online?

Cunoasterea obiectivului si a scopurilor finale te ajuta in identificarea tipului de site dorit.

Pasul 2: Seteaza bugetul

Costul este intotdeauna elefantul cel mare din camera si de multe ori este factorul determinant cand alegi o agentie de web design. Nu trebuie sa apelezi la serviciile cele mai ieftine, pentru ca de cele mai multe ori vei primi  un design mediocru, care nu inspira. Nici serviciile cele mai scumpe nu sunt justificabile, pentru ca uneori platesti doar faptul ca agentia respectiva are o cladire imensa cu multi angajati si trebuie sa practice preturi ridicate pentru ca are si cheltuieli mari la randul ei.

Uneori, o agentie mica iti poate oferi calitate maxima la un pret mediu.

Pasul 3: Portofoliul agentiei de web design Bucuresti

Uita-te la portofoliul de prezentare al agentiei. Acesta trebuie sa cuprinda niste site-uri care au un design atractiv si profesional. Poti vedea daca acea agentie are experienta si in domeniul tau de activitate, desi nu este o cerinta obligatorie. Un web designer trebuie sa stie sa faca un site in orice domeniu.

De asemenea, studiaza si site-ul agentiei. In primul rand el trebuie sa arate profesional si sa nu dea erori. Trebuie sa aiba o navigare usoara si sa gasesti cu usurinta ceea ce iti doresti.

Pasul 4: Oferta lor

Trebuie sa vezi ce servicii ofera agentia de web-design in pretul stabilit. Multe agentii ofera si cateva setari on-page de SEO, servicii de copywriting, training gratuit asupra administrarii site-ului, sfaturi privind diverse strategii de atragere a clientilor cu ajutorul site-ului etc.

Iata 4 pasi simpli care te pot ajuta sa alegi o agentie de web design Bucuresti. Important e sa iti inspire incredere persoana cu care vorbesti despre site-ul tau, sa iti inteleaga activitatea si obiectivele, sa fie suficient de rabdator sa iti explice termenii pe care nu ii intelegi. De asemenea, si tu trebuie sa ai o minte deschisa la idei si sfaturi din partea web designer-ului, pentru ca are o experienta mai mare in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasoara.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

greseli de web design

Hai sa colaboram la urmatorul proiect!