Servicii

Design WEB

Site-uri de prezentare

Site=carte de vizita online. Prezinta-ti serviciile, fa-te cunoscut clientilor, da-le posibilitatea sa te cunoasca mai bine si permite-le sa te gaseasca mai usor.Tu existi in mediul online?

Magazine online

Tic-tac. Ai 5 secunde sa iti convingi cumparatorul sa ramana pe site. WooCommerce sau Magento, magazinul tau online va avea toate elementele pentru vanzari crescute.

Site-uri responsive

Traim in era digitala, unde mai mult de jumatate de utilizatori acceseaza mediul web de pe telefon/tableta. Un site adaptat dispozitivelor mobile este un site cu o rata crescuta de conversii.

Branding

Logo Design

Brandul incepe cu idei bune si logo-ul este modul prin care poti concentra esenta business-ului tau intr-o singura imagine. El trebuie sa insemne ceva si sa fie memorabil.

Vezi preturi

Materiale de marketing

Orice instrument de marketing trebuie sa atraga atentia si sa transmita un mesaj. Bannere web, flyere, carti de vizita, vouchere – elemente menite sa atraga clienti.

Cere o cotatie de pret

Online Marketing

Content Marketing

Continutul este rege, cel putin asa ne spune Google. Un blog alcatuit din articole targetate pe cuvinte cheie si promovate in locurile potrivite va ajuta procesul SEO.

Detalii pret

Email marketing

Ai nevoie de cineva care sa iti creeze un template pentru newsletter potrivit pentru a atrage cat mai multe click-uri? Ai ajuns in locul potrivit.

Cere o cotatie de pret

” PENTRU A AVEA SUCCES, MAI INTAI TREBUIE SA CREDEM CA SUNTEM CAPABILI SA FACEM CEEA CE NE DORIM „

– Nikos Kazantzakis

CONTACTEAZA-NE DACA AI INTREBARI